söndag 1 mars 2009

Sista dagen i februari.Nu närmar sig helgen sitt slut. Lördagens väder var helt underbart solsken och det tinade på snön. Var ute och tog lite kort och njöt av tillvaron. Utav takdroppet hade det bildats istappar i vår brudspirea. Spirean är en present som vi fick på vår silverbröllopsdag (så busken planterades för några år sedan).

På vår tomt har vi en stor sten och för några dagar sedan var den helt täckt av snö, men nu börjar den synas. Vi går mot vår och ljusare tider. Tro nu inte att jag tycker vintern är jobbig bara för att jag njuter av ljuset. Jag tycker varje årstid har sin tjusning, vinter med massor av tända ljus, eld i vedspis och kakelugnar. Får vi då snö som i år är det toppen.

5 kommentarer:

jojo sa...

kika in hos mig, :)

Sill-Britt sa...

Grattis! Kika in hos Jojo så ser du varför så många är avundsjuka på dig just nu. *ler*

Nettan sa...

Grattis!
Det måste vara nybörjartur, för jag vinner aldrig. Men som jag sagt tidigare har jag "bara" tur i kärlek. Här i närke är det ganska mycket snö kvar och dom lovade att det skulle komma mer. Neeeej nu vill jag ha vår, inget mer snöande det får räcka med snö. När vi åker till Funäsdalen så får vi hoppas att det är mycket snö. För där ska det ju vara snö så man kan åka skidor och skoter. Men här hemma NEJ OCH ÅTER NEJ. Ha en toppen dag.
Kram Nettan

VITA NYANSER sa...

Vilket fint hus du har! Vad kul att du också börjat blogga. Klart jag delar med mig av tips! När jag har gjort inlägg på min blogg så har jag lagt in ett inlägg om det på www.inredningsbloggar.blogspot.com. Då hittar folk in! Det står i sidan hur man gör, om du har några frågor så är det bara att fråga mig, jag hjälper gärna till!
Lycka till!
Kram L-L

Jeanette sa...

Hej!
Hittade hit idag :)
Kul med nya bloggar att läsa !
Ditt skåp du målat blev jättefint.
Vad duktig du är!!
Det var ett tag sedan jag målade.. dags att ta fram penseln snart igen känner jag! :)

Tips för fler besökare: Gå in på andra bloggar o skriv en liten kommentar. Då hittar de tillbaka till dig!

Ses snart igen!

Jeanette