tisdag 3 mars 2009

Lakan och gamla spetsar

Har blivit förtjust i gamla lakan med spetsar och monogram. Har en del lakan som jag själv har virkat spetsarna till, men dessa lakan nänns jag inte att använda till mina små projekt. Så nu letar jag på loppisar och dylikt efter lakan och örngott. En sak jag letat ett tag efter har varit en krustång till örngottsbanden. Och nu äntligen har jag vunnit en auktion på Tradera. Den kom med posten idag. Jag blev riktigt glad över denna lilla sak.

Har använt tre av lakanen till mina köksgardiner. Jag har två fönster i köket och ett i det vi kallar serveringsgången. I det stora fönstret som är i köket har jag även hängt upp min svärmors gardiner. De är nog inköpta någon gång på 40-talet. Tur att jag är en liten hamster så jag kan göra lite fynd här hemma med. I höstas köpte jag ett par kulor som fick pryda mina köksgardiner. Jag hängde dem i några spetsar som jag hade. Som jag har sagt förut så vill jag måla mina fönster o fönsterfoder vita. Så när värmen kommer ska jag försöka göra det. Som ni ser så är lakanet avklippt till gardinkappa, detta har jag inte gjort själv jag hittade kappan på en loppis. I de andra fönstren har jag rullat upp lakanet. Får visa det en annan gång, nu är det i mörkaste laget att ta kort. Jag har lite svårt att klippa i hela lakan, men är de lite slitna så försöker jag att använda de friska delarna.Jag berättade ju i ett tidigare inlägg att jag hade födelsedag i febr. Och till min stora glädje hade min älskade man hittat något som jag tycker så mycket om, nämligen en gammal tavla. Visst är de gamla tavlorna med änglar och tänkvärda ord fina.Idag har vi hört vårfåglarna kvittra, vad det känns härligt! Tack snälla för de kommentarer jag har fått. Att det kan vara så roligt att läsa dessa kommentarer trodde jag inte förrän jag började blogga. Kram!

11 kommentarer:

Snuttan sa...

Wow vad fint det blev
Önskar jag med hadde kunnat sy

Kram

Steve sa...

Hej Svärmor!
Vita fönster kommer att bli jättefint. Jag hoppas Jenny vill fortsätta med våra fönster i sommar.

Therese - Eira min ögonsten sa...

Vad kul att du vill vara med och tävla! :) Lycka till! :D

Jenny sa...

Ojoj, det är visst bäst att man laddar för en målarsommar.. Kan man få barnvakt, mamma? Fast det kanske är bättre att fråga pappa, om du också kommer ha fullt upp med målning. :)

Kram!

Anonym sa...

Härligt med fågelkvitter :)
Kanske äntligen på väg att bli vår?

Anonym sa...

Tusentack! Föressten, vart i småland befinner du dig? Jag bor också i skogarna. Kram B

Levindas Värld sa...

Hej!

Vilka fina gardiner!!

Va roligt att du vill vara med och tävla hos mig :)

Lycka till!!!

me and alice sa...

Hej!
Vad roligt att du vill tävla inne hos mig!! Lycka till! I dag när Alice kommer från skolan ska hon dra en vinnare...
Åh så fint det är med gamla ackra lakan, men jag liksom du har svårt att klippa sönder de finaste...*fniss*
Underbart hus ni bor i!!
Kram Susanne

Hemmabloggaren sa...

Va kul att du är med och tävlar, lycka till!

Anonym sa...

Åh vad spännande. inte så långt bort från mig alltså. Vad har vi för loppis här? :o
Har aldrig sett någon?

Kramar Benita

夫妻\a片共享 sa...

免費視訊正妹裸聊
情色視訊美女內衣秀
a漫卡通成人動畫
h漫卡通成人動畫
性感辣妹比基尼
h漫卡通成人動畫
自拍走光卡通影片
h漫卡通
免費辣妹視頻