onsdag 25 mars 2009

Våra dörrar

Mycket kommer med tiden att bli vitt i vårt hem, men aldrig dessa dörrar som finns på andra våningen . De är målade av en bygdemålare när huset var nytt ca 1910. De gamla låsen finns kvar. Även väggarna i hallen är målade på samma vis.
En liten detalj.

6 kommentarer:

Heléne sa...

Hjärtligt tack för din kommentar hos mig! Idag har jag lärt mig något nytt :-)

Kram!/Heléne

Villa nöystu sa...

Hej, vilka vackra dörrar, jag skulle inte våga måla dem, även om jag också använder pensel och vit färg till det mesta. Du har en jättefin blogg. Vad jag gillade dina gardiner av gamla lakan. Jag ska själv försöka mig på att sy hissgardiner av sådana. Är dock inte så haj på det där med att sy, men ska göra mitt bästa.
vad roligt att du vill vara med i min utlottning. Jag önskar dig lycka till!
kram från Petra

Wilma och jag sa...

Vackert! :)

Kram och ha en fin dag!

Hem och Lycka sa...

Vackra dörrar och vilket jobb han lagt ned..

kram

ängeln i vitt sa...

Hej där!

Tusen tack för titten hos mig. Hade du inte gjort dig till känna så hade jag aldrig hittat dig :D Nu har jag kollat igenom dina inlägg och du har en massa underbara saker. Sypuffen är bara så himla fin. Skåpet i ditt tvrum är så mycket finare än mitt... suck. Jag har oxå sytt gardiner av gamla lakan.... billigt, bra och snyggt.

Angående mormorsrutorna så började jag att virka ihop dom men tyckte det blev knöligt så jag sydde ihop dom istället och nöjd blev jag. Testa dig fram och visa gärna resultatet.

Ha det gott
Kram Carina

Tant Ulrika sa...

Vilka underbara dörrar!

Kul att du är med o tävlar hos mig..LYCKA TILL =)