lördag 14 mars 2009

Silver och zink
När jag har städat färdigt( blir det färdigt nån gång?). Så är det riktigt rogivande att få gå ut och plocka lite blommor som jag sen kan sätta in lite här och där. Men detta låter sig ju inte göras mer än några månader om året, så övriga månader måste jag ju hitta den där känslan i något annat. Och efter att ha läst flera bloggar så har jag kommit underfund med att det är rogivande att försöka forma till lite med de saker jag har här hemma, loppisfynd o arvegods och annat som har hamnat här hos oss. Jag får väl säga att jag inte är så duktig på det än om jag jämför mig med många andra inom blogg-världen. Jag gör så gott jag kan och försöker lära mig lite vart efter.

Jag köpte mig några pärlhyacinter och satte på köksbordet, så kunde jag känna att våren fanns inom en snar framtid, fast snön ligger tjock utanför huset.

5 kommentarer:

Home No.1 sa...

hej första gången jag är hos dig=)
Vad rart det blev och tänk vad man kan göra mycket av det man redan har!!!
Titta gärna in till mig, hos mig händer det nya grejor som är så roliga och pirriga!
Kram Annica.

Home No.1 sa...

Tack för det=)
Ja det är så kul med inredning tänk att jag äntligen vågade lite smått...men jag tänkte att gör jag det inte nu så kommer jag att ångra mig hela livet även om det går åt pipan..
Ha en fin lördag här blir det melodifestival!
Kram igen!

C De-sign sa...

GRATTIS....turen är på din sida...kom in till mig så får du se! Skicka mig ett mail med din adress så kommer vinsten snart på posten! Kram fr C

Signe 1 sa...

Hej! Kul att du ville vara med o tävla i min blogg:-). Jadu, jag har inte gjort nåt speciellt för att få besökare, men kommentera i så många bloggar som möjligt, så folk hittar vidare till din blogg sen, det är ett tips!:-) Ha en fin dag! Kram Sofia

Fröken Tindra sa...

Vilken fin blogg du har! Söta saker att kika på. Ha det gott!