onsdag 24 juni 2009

Loppis=Ett gift.

Att springa på loppisar har jag alltid tyckt om. Men nu har det nästan blivit som ett gift. Ibland gör man fynd ibland hittar man inget. Idag när jag tog min lilla runda så hittade jag några vita dukar, linnehanddukar, ett silverfat och ett glasfat. Glasfatet ska jag använda till att lägga en fin tvål på. Silverfatet ska nog få bli ett våningsfat tillsammans några mindre fat. Idag avslutades middagen med härliga jordgubbar och glass. Mums! Visst är det härligt med dessa röda bär!

17 kommentarer:

Anonym sa...

Jag ser att du också har njutit av jordgubbar :-) Härligt att du hittade till min blogg! Hoppas allt är bra med dej annars.. Kram Benita

Birgitta sa...

Ni frestar mej med jordgubbar från alla håll. Men jag ska vara ståndaktig och vänta på våra egna, för de är godast. Det är så gott att kunna gå ut och plocka jordgubbar och äta dem solvarma.
Vilka fina loppisfynd du gjort, lite av varje ser jag. Jag har inte varit på loppis på evigheter. Får nog försöka hitta något trevligt ställe i sommar att titta in på.
I morron packar jag bilen för att åka på Hantverksmässan i Brunskog på fredag morron. Det ska bli så roligt.
Ha det så gott.
Kramis Birgitta

Vitt o Vältummat sa...

Visst har loppis blivit som ett gift. Var på Ikea idag men köpte ingenting! Totalt ointressanta grejor bara. Tacka vet jag loppis!
Kram/Ås

Mamma Millan sa...

hihi...än har jag inte blivit loppis frälst!! Men det kommer väl...hihi
Den söta brickan har jag med!!

Millan ♥

mormorelsie... sa...

Tack för dom rara orden,ser underbart ut med glass och jordgubbar,tänkte köpa jordgubbar igår med glömde alldeles bort det,så när jag komm hem så kom jag på att jag glömt jordgubbarna.
kram o ha en go dag
ninni

Lisa.L sa...

Vilka söta loppisfynd =) älskar att gå på loppis ! mvh Lisa

Britt sa...

Vilka fina loppisfynd du gjort, och frestar med jordgubbar gör du oxå, det är ju så gott skulle kunna äta sådana varje dag.

Du har någonting att hämta hos mig.

Ha en fortsatt trevlig dag.
Kramiz Britt

Bella sa...

Vilka fina loppisfynd, helt i min smak. Linnehandukarna var underbara och både virkat och broderat kommer vi väl aldrig att ha tid att göra i dessa tider. Ser att du också bor i Småland, jag vore tacksam om har du några tips på bra loppisställen som jag kan få av dig.

essemia sa...

Finfina saker du hittat. Jag letar fortfarande efter en loppis vid vår husvagn. Har nog hittat någon men inte varit där än. Så det blir intressant när jag väl kommer dit.
Gottigottgott med jordgubbar. Men jag håller med Birgitta ovan. Våra egna är också godast. Söta och fina. Men de mognar dåligt i år.
Hoppas du har en fin dag.
Kram Elzie

Heidi sa...

Hej
Kul att du vill vara med i min tävling.Lycka till.
Kram Heidi

Anonym sa...

Hej!
Ojdå, ett gift? Det låter illa. Vad ska vi hitta på för motgift? Nja, det behövs inget, för det är ju billigt på loppis! Och det är ju bra för miljön och för andra behövande männsikor, iallafall när man handlar hos kyrkans loppisar! Så, till slut kom jag fram till, att du är jätteduktig som handlar på loppis!
Hulda

mormorelsie... sa...

Du frågade mig anngående målningen på stolar o bord,jag annväder mig alltid av oljefärg när jag målar möbler tycker att det blir jämnare och finare med ojlefärg,och man ska måla med tunna lager färg och det ser alltig bedrövligt ut efter första varvet men sen när man målar andra gången så blir det så fint,rn bra pensel är också vilktigt,lycka till med din målning.
kram o ha en go dag
ninni

Ingmarie sa...

Sååå trevligt att hitta till dig!
Loppis är väl nästan som att vinna högsta vinsten...Jättekul!
Ska själv ha stor loppis i juli eftersom jag fått ner så mycket från Värmland som jag ej kan ta hand om.
Din blogg återkommer jag gärna till!

Mitt liv - Mina drömmar sa...

Hej Märta!

Stort tack för din fina kommentar! Jag tror på kärleken det har jag alltid gjort, men ibland kommer tider då man tvivlar... Nu är jag säker på att vår kärlek kan överleva det mesta!

Kram Annica

vita zara sa...

Hejsan,
Ja vilka underbara fynd du har hittat på loppis, söt är fatet som ska bli tvålfat, och silver eller nysilverfatet är så sött och spetsar, det kan man inte få nog av.
Jordgubbar har vi också ätit, från Finnerödja.
Här har vi inga ännu, men när de kommer här i norr så blir de oövertäffat goda och söta, det sägs att det beror på nattljuset.
Så det ser jag fram emot.
ha det så bra.
Kram Zara.

Hemma på Landet sa...

Fina saker du hittat.:-) Kram

lk46 sa...

Hejsan i sommarvärmen!
Så underbara saker du hittat på loppis! Jag tycker inte jag hittar något, men får ta en runda till!
Hoppas du har det gött i värmen, jag är ledig en vecka till och ska bara njuta!
Kramizar från Lene