onsdag 17 juni 2009

Blommor i en vildvuxen trädgård

Vi har en trädgård där vi har låtit de flesta landen växa igen. Vi har väl inte det riktiga trädgårdsintresset, sen är det väl tidsbrist också. Men vissa växter överlever ändå. Några underbara bondpioner växer det här. Passade på att känna doften mellan regnskurarna. Min rhododendron har i år ståtat med massor av blommor. Helt magnifik. Men nu börjar blommorna bli lite bruna i kanten så snart faller de av. Jag har, tror jag funderat färdigt angående min räfsa. Ska nog laga den och låta den vara omålad och använda den till att hänga något i den. Får visa resultatet när jag har tagit mig tid att göra den färdig.

6 kommentarer:

Tankar tar tid sa...

Jag tycker att du tog rätt beslut ang räfsan. Ibland är det synd att "förstöra" saker genom att måla dem vita ... de är bäst som de är.

Vi lät också våra trädgårdsland växa igen förut men har börjat så smått igen med att odla lite grann ... inget betungande bara lite till husbehov.

Kramar Christina

Annbritt Schmützer sa...

Jag har i år lagt en stor pressening över rabatten för att slippa rensa!Det va det bästa jag gjort med tanke på att rabatten står halvtom och är 2x10 meter! Jag älskar att odla i krukor*L*
ha en skön midsommar!
annbritt

vita zara sa...

Hej.
Du har en liten hälsning i min blogg om du tittar in där.
Ha en riktigt bra midsommar.
Kram ZAra.

Vitt o Vältummat sa...

En vildvuxen trädgård kan också vara charmig. Jag har en vildvuxen trädgård..
Ha en bra midsommar
Kram/Åsa

Birgitta sa...

Hej
Vad skönt att höra att det finns fler som inte har rätta intresset för trädgård. Men man kan ju alltid njuta av andras vedermödor.
Vackra pioner och rhododendron du har.
Och så vill jag önska dej en TREVLIG MIDSOMMAR med allt som hör till.
Kram Birgitta

Besta sa...

For en nydelig peon, jeg elsker dem. Mine har nettopp begynt å blomstre og plukket inn de første i går.
Ha en flott midtsommer aften.
klem Marilyn