lördag 27 februari 2010

Vita gåvor

Mitt fina paket från en hemlig vän som liksom jag är med i Vita gåvors swap kom igår.
Jag fick ett så gulligt paket och i det låg precis en sådan handduk som jag hade tittat på nu i veckan, sen var det två batteridrivna små tårtljus och ett fint litet hjärta.
Jag har ju inte visat min vinst som jag vann hos tjejen med bloggen lessentokig. Lite slarvigt av mig men bättre sent än aldrig. Vinsten var en jättegullig emaljskylt som jag nu har satt på min glasveranda.

Nu har vi väl fått så det räcker med de vita gåvorna ovanifrån!? Här skottas det snö både på arbetstid och på fritid. Bilden jag visar nu har väl inget med heminredning att göra men jag har ju sagt att bloggen ska handla om det som händer i livet och just nu är det mycket snöskottning.
Här befinner sig mannen uppe på ladugårdstaket, jag kommer att vara glad när det är färdigt och han åter står på backen. Inga fall här om jag får be!

11 kommentarer:

Vita rosor och förgätmigej sa...

Oj, vad snö ni har! Här skottar var och varannan av sina tak fast det bara är några decimeter snö. Ni har ju lite att bita i om man säger så! Supersöt emaljskylt och vilket fint litet paket du fick! Ha en underbar lördagskväll!
Kram/ Anna

Birgitta sa...

Vilka fina saker du fått. Visst är det roligt när det kommer paket med posten.
Här är vi riktigt insnöade nu efter dagens nederbörd. Hoppas att grannen kommer i morron och gör väg åt oss. Det är så mycket snö nu att maken inte klarar av det med vår traktor och blad. Jag fasar för den dagen när snön smälter och det fryser på och blir isgata i backen. Har känt på det förr och det är inget kul.
Önskar dej en skön lördagskväll.
Kramis Birgitta

NataljaOblonskaja sa...

Hejsan,
här har vi också skottat tak både kors och tvärs känns det som. Sedan kom regnet och nu snöar det visst igen.
Vilken tur du haft som vunnit så fina priser.
Ha en skön helg.
//Camilla

Vår sekelskiftes-dröm sa...

Hej Tack för din snälla kommentar. Spiskroken är köpt i Mariestad hos en murare som säljer vedspisar och kakelungnar (Murarn-i-mariestad)
Men det finns nog hos alla som säljer vedspisar och dyligt.MVH Dick

Monica sa...

Men OJ, så mycket snö på taket! Det är ju ett oändlighetsarbete att skotta bort allt det! Här har det töat i två dagar nu och all snö har snart rasat ner från vårt tak.
Och på måndag är det mars = VÅR!
Kram, Monica

lk46 sa...

Godmorgon vännen.
Jättekul att du vill vara med i candyn! Önskar dig lycka till!
Kram lene

Gårdsromantik sa...

Hihi!

Men vilken enorm lagård ni har - han var ju pytteliten där på taket - och vilken massa snö!!!

Kram Maud

Annika sa...

Spännande att få paket så där :) Fina saker var det med.
Fortsatt trevlig helg, kram

Marie//Tekla Maräng sa...

Ja mycket snöskottande blir det, både på tak och mark.
Hoppas att mannen höll sig kvar på taket och inte kanade ner.
Vilka fina saker du fick i Vita gåvor, det är så kul med sådana överrasknings paket.
Kram:)

corrina sa...

Ja fy bubblan för snön, har just varit ute och skottat undan det som kommit i dagarna 2, och den är inte lätt. Maken tog en tur upp på taket i hopp om att få ner snön som ihårdigt satt fast på spaden. Har packat lite åt Dotra så jag snart skall få ta över hennes rum, oj vad jag står och sampar. Vad kul om ni kommer upp och då måste du abslout ta en tur in. Kram

Vitt hus med svarta knutar sa...

Hoppas att mannen har kommit ner välbehållen. Här har vi oxå massor med snö och den är tung och åbäkig. Det är tur att du fått lite fina paket att glädja dig åt.
Önskar dig en bra början på den första vårmånaden!
Kram,
Regina