måndag 22 februari 2010

Kärleksfulla föreningar

Helgen har vi tillbringat i huvudstaden. Vi har nämligen varit på antikmässan ute i Älvsjö. Besökte storstaden tillsammans med goda vänner. Det var första gången som jag var på antikmässan men säkert inte den sista. Vi har haft så trevligt tillsammans, sett en underbar mässa, bott på hotellrum med en vidunderlig utsikt, sovit gott i sköna sängar och ätit massor av god mat, hotellfrukosten var bara sååå härlig!
Temat för antikmässan var just Kärleksfulla föreningar.
Några fynd har jag inte gjort, så det blev inga inköp den här helgen. Jag såg en del saker som finns här hemma, dessa saker kanske jag skulle ta och värdesätta lite mer med tanke på vad mässfolket hade satt för prislapp på sakerna.
Vädret har vi diskuterat så många gånger, men ni kan ju tänka er hur många gånger vi funderade på om vi skulle våga ge oss iväg på lördagsmorgonen. Vi åkte och allt gick riktigt bra.

14 kommentarer:

Birgitta sa...

Hej! Ser att du haft en trevlig helg i huvudstaden bland gamla saker.
Ha det gott.
Kramis Birgitta

Anonym sa...

Härligt med mässa. Hoppas ni hade det trevligt! Kram

Monica sa...

Alltid skönt med en liten minisemester!
Tur att det gick bra med själva resandet. Körde ni bil i detta väder?
Kram, Monica

Vår sekelskiftes-dröm sa...

Hej!
Det är skönt med minisemestrar man hinner inte ens längta hem. Det var ju helt underbara saker du hade i ditt lilla föråd. de sakerna måste du ta fram.
Kram Anette

Annika sa...

Det är aldrig fel att bo på hotell. Antikmässa lät kul :) Ha en bra dag, kram Annika

Birgit sa...

Titta gärna in på min blogg. Jag tog också lite bilder på mässan. Men är bilden från ditt eget förråd är den inte från mässan???
Snöhälsning från
Birgit

Vitt hus med svarta knutar sa...

Skönt att ni klarade er resa utan några missöden, det har ju varit lite besvärligt den senaste tiden. Vad roligt att besöka antikmässan, kan tänka mig att det finns mycket fint att se (och kanske dyrt oxå). Mysigt att bo på hotell och äta på restaurang.
Kram,
Regina

Love and be proud sa...

Herregud, vilka semlor!!! :) Underbar blogg! :) Välkommen in, utlottning pågår!

Anonym sa...

Tack så mycket.. Kul att vara tillbaka med.. snart så blir det mycket bilder. Ska bara införskaffa mig ett objektiv och sen så ;P

Jag går fortfarande kvar på skolan och trivs bra.

Krams

corrina sa...

Antikmässa har jag aldrig varit på. Fast det brukar vara en här i stan så har jag aldrig varit där, kanske skulle jag gå. Tänk om jag ser nått som jag kastat bort som är en dyrgrip. Ne det har jag svårt att tro. Det var verkligen fina ord du skrev må du tro, uppskattar all stöttning jag fått och hoppas att jag kommer kunna ge tillbaka. Kram

Nyanser av vitt sa...

Vad mysigt ni har haft det. Ja du en kollegas fru hade varit där och hon hade också nämnt något om priserna...
Kram Agneta

Britt sa...

Förstår att det fanns mycket att se på Antikmässan i huvudstaden. Har aldrig varit där på denna mässa, få se om det blir det framöver något år.
Ha de gott
Kramiz Britt

Mitt liv - Mina drömmar sa...

Tänk att jag aldrig kommer iväg på mässan... Måste ta mig i kragen för åh så mycket input man måste få!

Kramkram
Annica

Crea Diem sa...

God Kväll i stugan! Kul att du vill vara med i min utlottning, Välkommen! Återkommer gärna hit igen till din fina blogg! Ha en fin lördagskväll/ hälsar Leni på Crea Diem