torsdag 1 november 2012

Färgtema

Inte så lätt att riktigt hitta mina favoritfärger i vårt hem. Beroende på att det finns mycket kvar av det som jag tycker mindre bra om idag men inte har mod och råd att slänga ut.


Vitt är numera min grund och jag tänker vitt om jag köper något nytt. Fast ibland frångår jag lite den tanken, inhandlade nya köksgardiner och en kudde som är jordfärgade. Kudden syns på bilden, gardinerna väntar på att symaskinen ska starta.
Imorgon kommer sotaren och en man från räddningstjänsten och kollar våra kakelugnar, håller tummarna att
vi ska få elda i alla. Huset har 5 kakelugnar och 2 vedspisar. Just nu använder vi bara 1 kakelugn och 1 vedspis, skulle vara så fint om det gick att använda allihop.
Kika nu in till Fabriken och se fina teman om färg.

5 kommentarer:

Monica sa...

Visst har man en massa saker i sitt hem, som man egentligen inte tycker är så fina, men som man av nostalgiska (och ekonomiska) skäl inte kan kasta ut!
Huvudsaken är ju att man trivs...
Så härligt det låter med kakelugnar och vedspisar! Lycka till med dom i morgon!
Kram, Monica

Elzie sa...

Här är det en salig blandning av allt möjligt. Även om jag också är en människa som gillar vitt mest, så har jag en äkta hälft här som helst vill att allt ska vara som det brukar. Så ska nånting hända så brukar det vara JAG som får sätta igång, haha. Har varit likadant i alla rum som har ändrats. Nu har jag bara en stor önskan och det är att jag ska slippa den gula färgen på väggarna i vardagsrummet!!
Hoppas du har en fin söndag.
Kram Elzie

Hanna sa...

jätte fint i din soffa, jag tyckte om den färgkombinationen.
Ha en fin söndagskväll!
Kram
Hanna

Queen of Kammebornia sa...

Det där tyget är så fint! Vi har det i vår kökssoffa!
http://queenofkammebornia.se/2012/september/frukost-i-koket.html

Anna sa...

Den första bilden gav mig verkligen jultema. Så himlans fint!