torsdag 20 september 2012

Höstplantering

Köpte mig lite ljung idag, kanske att jag ändå måste acceptera att en del av sommarblommorna har gjort sitt. Hittade en gammal hink i uthuset som jag tyckte kunde passa till höstplanteringen. Murgrönan får vara kvar över vintern men den rostiga kronan ska jag nog ta och ställa in.
Torsdagens tema i Fabriken var just höstplantering och det här får vara mitt lilla bidrag, ta gärna och kika in här för att se fler fina planteringar.

6 kommentarer:

Skaparglädje sa...

Visst är det roligt att få slänga bort de gamla sommarblommorna och pynta med lite höstnytt.
Trevlig Helg!

Monica sa...

Så fint med något hängande framför ljungen! Det ska jag tänka på när jag byter ut chrysanthemumbollen!
ha en trevlig helg, kram, Monica

Ewa`s Galleri sa...

Vilken fin hink och ännu finare med din plantering i,Själv har jag fortfarande massor av sommarblommor ute, men det är nog dax att ta in citronträdet
Ha een skön helg

skifferhuset sa...

Hej svejs! Tack för titten hos mig, alltid lika roligt med nya bekantskaper! Ja att vara Bonde har ju både för å nackdelar, men det är väl en livsstill man väljer! Här har vi ca 200 kor, fast jag tycker de är lite fräcka att ha å göra med.... men jag mjölkar inte, har en väldig dålig rygg till å ifrån! Hinken med blomplanteringen var så fin! Ha en skön helg! Kram Iréne

Hanna sa...

Ha en bra helg.
Kram
Hanna

Margareta sa...

Hej!
En riktigt fin plantering.Passar ju så bra i den gamla hinken.Inte är det ömtåligt heller.
Här har det haft lätt för att regna den sista tiden,så sommarblommorna tar stryk.Det är bara att inse att det är höst.Men det är rätt skönt också.

ha en fortsatt bra helg!
Kram Margareta