torsdag 1 mars 2012

Ängs Gård

Jag hade turen att vinna i Hannas tävling, hon har bloggen Blommor i fönstret och nu har vinsten kommit. Jag hade riktigt svårt att bestämma mig hur jag vill med min fina vinst. Jag vann nämligen en nummerskylt och eftersom vi bor på landet har vi inga husnummer utan mer ett gårdsnamn med en siffra. Så efter flera mail med Ramdesign så bestämde vi oss för att lägga till lite pengar och få hela gårdsnamnet. Skylten ska sitta på vår glasveranda, när den blir målad, nu är det bara pardörrarna som är färdiga.

Som alla kan se är det mycket färg som saknas, det är ett riktigt pilljobb. Jag började i somras att kitta fönstren på gavlarna, så jag blir inte arbetslös på semestern heller. Vi håller ju på att byta från herrgårdsgul till en mildare ljusgul kulör.

Mitt senaste loppisköp är ett överstycke till någon sittmöbel. Detta ska nu bli vitt och hamna över någon dörr här i huset. Undras när tiden finns för den vita penseln, denna vinter har fritiden lyst med sin frånvaro. Både bloggen och hemmet har blivit lite lidande. Hoppas på bättre tider!

8 kommentarer:

Skaparglädje sa...

Grattis till vinsten. Jag bor också på landet och där finns inga husnummer.
Kram!

Monica sa...

Grattis till vinsten - det var ju verkligen något riktigt roligt att vinna!
Konstigt att du inte kunde få gårdsnamnet utan att lägga till pengar . det är ju inget långt namn - gatunamn kan ju vara betydligt längre...
Men det blev ju verkligen en fin skylt och det kommer att bli jättebra på er fantastiska veranda!
Kram, Monica

Cc sa...

Grattis till den fina vinsten. Kram

Mor Tuta sa...

Fin vinst, och du vilket pilljobb du har framför dej. Det blir säkert jättefint när det är klart.
Här har varit så mycket runt om oss så tiden har inte riktigt räckt till att blogga.
Önskar dej/er en skön helg
Kram Birgit

Elzie sa...

Lyckans du som får byta färg på kåken, hihi! Här är den ju också Herrgårdsgul, men jag tycker den bleknar så himla fort och blir ful. Ville gärna ha, antingen en helt annan färg (vilket maken totalvägrar!) eller en ljusare gul färg, vilket han varken sagt bu eller bä om?!?! Er veranda kommer att bli jättefin när ni är färdiga med den.
Nej, ibland är det för mycket så man hinner inte med sig själv. Här har det varit tröttheten som satt in. Månne det är vårtröttheten som kommit för tidigt?
Hoppas du har en fin helg.
Kram Elzie

Vår sekelskiftes-dröm sa...

Tack snälla för din kommentar om vårt reportage.
Grattis till den fina vinsten!
Vackert hus du har!
Kram Anette

Susanne sa...

Grattis till vinsten, kul att höra att de var så tillmötesgående ;)den är jättefin!
roligt att du ville vara med i min tävling!
kram susanne

EnSpruckenRosaTekopp sa...

Hej, grattis till vinsten! Super fin skylt :) jätte roligt att du vill vara med i min utlottning, tre lotter till dej :) ha en fin helg! Kram Tilda