söndag 27 februari 2011

Söndagsbild och vinst

Köp 3 (tre) betala för 2 (två) då kan inte jag motstå dessa underbara ljus. Tyvärr fanns det inte så många dofter kvar men de här luktar underbart enl. mig. Vanilj och soluppgång låter väl underbart. Lådan som står till vänster på hyllan hittade jag på Ica och den fick följa med hem tillsammans med några liter mjölk, för visst "behövde" jag den, ska nog hitta något att förvara i den. Hyllorna har jag målat vita och sedan använt Herdins möbelvax men till min fasa fick jag idag se att de gulnar. Någon som vet varför och kanske är det någon som vet vad man ska köpa för vax!
Den här lilla söta burken, rosen och ljushållaren hade jag turen att vinna i en utlottning för ett tag sedan. Det var Malin med bloggen I mina gömmor som hade utlottningen! Tack söta Malin! Så roligt när det kommer små paket i brevlådan och inte bara reklam och räkningar.

Önskar er nu som tittar in här en härlig fortsättning på söndagen och en bra vecka som kommer!

Märta

5 kommentarer:

Hanna sa...

Ha en fortsatt fin söndag!
kram
Hanna

Monica sa...

Alltid kul att vinna!
Söndagskram, Monica!

Skaparglädje sa...

Vanilj och soluppgång låter som en härlig doft.
Kram!

Vitt hus med svarta knutar sa...

Grattis till din fina vinst!! Så fort jag ser de där ljusen någonstans så sniffar jag i burkarna, min favorit är "garden sweet pea". Vilken fin ask, nån sån har jag inte sett på vår Ica, isf skulle den genast få följa med hem.

Ha det gott!
Kram,
Regina

Marie//Tekla Maräng sa...

Grattis till din fina vinst.
Vilken fin ask du har hittat i din ICA, sådan har då inte min ICA.
Vanilj och soluppgång låter ju för underbart.
Undrar bara hur soluppgång doftar?
Kramar:)