lördag 3 juli 2010

Lilla stugan

Hemma på vår gård.... ja där finns det en liten röd stuga. Vi använder den ibland när vi får nattgäster som tex när äldsta dottern med familj kommer på besök, sen hyr vi ut den per vecka. Ibland är det tyska gäster, danska, holländska ja även svenska turister. I stugan har det med tiden blivit en del möbler från 70-80- talet, inte alls så roliga. Nu har jag gått och funderat och kommit på att jag borde ändra på det där. Så nu ska det letas möbler, ja lite annat smått och gått som kan passa i en stuga från 1800-talet(?). Ni anar väl inte vilken färg som jag tycker passar!?

På taket sitter en uggla som min man fick i present en gång utav våra grannar. De tyckte det passade honom, för visst är han klok som en uggla.

Så idag lördag var jag på loppis och en liten auktion. Tror nog att jag gjorde några små fynd och något som blev lite dyrare. Detta ska jag ta och visa lite senare.

12 kommentarer:

Skogslyckan sa...

Ska bli spännande att se vad du köpt och vilken färg du väljer att inreda stugan i..:)
Kram Pia

Annika sa...

Vilken fin stuga. Ska bli kul att se det färdiga resultatet.
Kram

Monica sa...

Måste ha missat ditt förra inlägg... "Bloglovin" är inte alltid att lita på!
(Min man och jag har varit gifta i 46 (!) år!)
Jättesöt liten stuga - en riktig idyll! Ska bli kul att se vad du tänker göra!
Ha det bra. kram, Monica

Vår sekelskiftes-dröm sa...

Vilken söt stuga. Den skulla man kunna pynta som en lekstuga för vuxna. För ibland när jag pyntar eller håller på i köket så känner jag mig som en liten flicka som leker att jag är vuxen.
Kram Anette

Vaktmästarn sa...

En sån underbar stuga! Älskar farstubron, har just skrivit ett inlägg om farstubron på vårt hus...

Och grattis till dig, för du är en av vinnarna i utlottningen av de små etiketterna! Maila mig din adress, så kommer de med posten. Du hittar min e-postadress på min blogg.

Hoppas du får en fin dag idag!
Kram Outi

Margareta sa...

Vilken tillgång att ha en så fin stuga på gården.Tänk att få inreda den med kanske lite vita avskavda möbler......Den lilla verandan ser också så mysig ut.
Lycka till med detta projekt!

Kram Margareta

Vitt hus med svarta knutar sa...

Vilken rar liten stuga och vilket roligt projekt att möblera och inreda där. Det är ju så tacksamt att utveckla något som redan har en sån potential. Kul om vi får följa projektet och sen vill vi se dina nya fynd;-)

Kram,
Regina

Hanna sa...

Söt liten stuga.
kram
hanna
blommorifonstret.blogspot.com

Cathrin sa...

Hej! Åh, vilken söt stuga. Kul att ge sej ut och spana efter möbler.

Din stege i din banner är ljuvlig.

Ha en skön sommar.

Kram Cathrin

pastorsfrun sa...

Oh, vilken fin stuga!!! Verkligen en idyll att få bo i =)
Blir spännande att se hur du inreder det =)
Jag var också på loppis i lördags, både sålde och köpte =)
Hoppas du har en skön dag!
Mia (pastorsfrun)

corrina sa...

Vad spännande, kan man inte få se före och efter. Jag skulle behöva en sånn stuga här då det ramlar in barn och man har nystädat hus. Kram

Anita sa...

Vilken skatt, den lilla stugan och roligt projekt. Jag gissar på vit färg, det som är litet får en annan rymd, och är lätt att inreda med färg. Vi har också en liten stuga, där möbler som inte används hamnar och som skulle behöva målas om.
Ha det gott!
Kram Anita