fredag 25 juni 2010

Midsommar!

Nu är den här, sommaren vi har väntat på. Ja just nu har vi sol och sköna vindar, precis så som vi önskar att midsommaren ska vara. Äntligen kan barnen ( ja de vuxna som vill) dansa runt midsommarstången utan gummistövlar.

Mannen i huset älskar tårta, så vad vore en midsommar utan hemgjord jordgubbstårta. På tårtan finns svenska jordgubbar, jag vet att det är småländska gubbar.

Sju sorters blommor blev det inte och inte hamnar de under kudden heller. Jag har ju hittat mitt hjärtas kärlek och han har varit min i 35 år. ( vi har varit gifta i 32 år) Drömmer nog kärleksdrömmar om honom utan blommor under kudden.

Jag vill önska alla som kikar in här på bloggen en härlig midsommar!

Många midsommarkramar från Märta!

7 kommentarer:

Annika sa...

Hoppas du har det gott, här är det hyffsat väder inget regn och mestadels sol men en enveten vind. Men ska inte klaga :)
Kram

Skogslyckan sa...

Jag har bara lagt 7 sorters blommor under kudden en gång. Det var 2004, dagen efter träffade jag min man Bernt, det är sex år sedan idag! Ha en fortsatt skön midsommar helg!
Kramar Pia

Birgit sa...

Snygg stege du har. Vad fint du skriver om din man.Har firat midsommar i sommarstugan med vänner och en liveorkester som även min man medverkade i på trummor och kongas. Barnbarnet har varit i din hemstad i helgen.
Ha en fortsatt trevlig helg!
Har du sem snart?Jag jobbar två veckor till.
Kram
Birgit

Stina sa...

Hej!

Hoppas ni hade en fin midsommar. Jag och sönerna med familj var till Högbo bruk...en helt underbar bruksmiljö med härlig härlig natur. Vi fick åka hem innan det blev stångresning för de små grynen tröttnade :)

Ha en härlig söndag
Kram Stina

Mor Tuta sa...

Ser att du haft en fin helg. Vår har också varit varm och fin. Varit tillsammans med barn och barnbarn.
Vilken fin stege du har som header, sommrigt.
Ha det gott
Kram Birgit

Fröken Tindra sa...

Vilka söta dynor i soffan! =0) Härligt att ni hängt ihop så länge, du och din man. Håller med honom om att tårta är gott! Ni verkar ha haft en skön midsommar.
Kram!

bakom berget sa...

Måste bara kolla.... Visst fick du väl chokladpaketet! Ha en fin sommar! Kram Åsa,