måndag 11 maj 2009

Rapportering av Vårtecken

Är det vår eller är det försommar? Nu blommar vår brudspirea. Den är förresten en present på vår silverbröllopsdag från våra vänner. Blommar gör också gökärt, förgätmigej, smultron och mycket mer. I söndags morse hörde vi göken. Gökärt och förgätmigej i vasen på bordet på glasverandan.

8 kommentarer:

Anonym sa...

Hej!
Tack rara du för det vackra kortet! Vad kul att paketet kom fram snabbt!
Jag ser att du har blommiga kuddar i stolarna, liknar mycket tyget jag precis köpt till mitt utebord! Tänkte att det skulle vara lite romantiskt på nya trädäcket!
Ha det bra!
Hulda

Vit som snö sa...

Tack snälla du för fina orden hos mej!
Och visst är jag en lyckost som vann blusen hos Lissboden!
Jag tycker nog att ni har mer sommar än vår o det är så underbart att titta in och se alla vackra blommor!
Såå sött i er glasveranda, en sån skulle jag gärna vilja ha!
Kram Cilla

Britt sa...

Vilka fin brudspirea, den blommar tidigare hos dig än hos mig. Våren är nog tidigare hos dig. Härlig veranda ni har. Ha en skön vecka Kram Britt

STENLYCKA sa...

Ett försenat grattis på namnsdagen!Så vackra bilder du visar:
KRAM

Lantliv sa...

Östergård heter det ja! Ja vi var ju på nämnda loppis sedan körde vi mot Ör. Längs den vägen låg det flera loppisar. Lanthandeln i Öhr var vi inte vid i söndags-där e det mysigt annars. Så vi hade en heldag med div. fynd!
Kul att du hittade in till mig, nu ska jag kika runt hos dig!
Vi hörs vidare!
Kram Anne-Lee

essemia sa...

Ur led är tiden, det är då ett som är säkert. Liljekonvaljerna som vi brukade ha till examen i skolan blommar också nu. Blir inte många blommor kvar till midsommarstången!
Hoppas du har en fin kväll.
Kram Elzie

Helena sa...

Hej! Hittade hit till dig idag och måste säga att du har en väldigt mysig blogg! Hit kommer jag igen! Ha en bra kväll! Kram Helena

Viveka på Humlebacken sa...

Hej
Nu är det dags för avslutning i vårteckensutmaningen. På måndag kör vi Grand Final och jag kommer att lägga ut allas adresser i ett inlägg och uppmana folk att gå runt och titta på finalen. Det vore jättekul om du ville göra ett avslutningsinlägg och visa hur långt våren har kommit hos dig!
Kram
Viveka på Humlebacken