torsdag 18 april 2013

Uppåt väggarna

Vad finns på mina väggar? Ibland kanske lite för mycket. I två av våra rum ska kakelugnarna renoveras och då blir det kanske läge att tapetsera om och fundera vad det ska finnas på de väggarna. Jag älskar gamla tavlor med lite tänkvärda ord och lite bibliska tavlor. Här ger jag prov på en av mina sådana tavlor. Den finns i det rum som mina svärföräldrar kallade salen.
I det rum som förr kallades för förmaket hänger en gammal spegel, det är ett arvegods. Tyvärr lät förre ägaren en målare måla om den.

 Vi har knappast inga väggar i vårt kök så någon stor tallrikshylla kan aldrig hamna i mitt kök. Fast en liten hylla har jag lyckats sätta upp där lite små ting trängs tillsammans med silverbrickor.
Idag känns det som våren har kommit till oss, så underbart. Får nog ta en liten sväng och se hur det är i min blåsippsbacke. Tyvärr har det varit skogsavverkning där i vinter, mannen i huset är det som har varit framme med motorsåg och skogskärra.
Kika nu in till Fabriken och se temat uppåt väggarna.

4 kommentarer:

skifferhuset sa...

Tycker oxå om de bibliska tavlorna med sina ord! Låter som du bor i ett väldigt gammalt hus! Ha en fin kväll! Kram Iréne

Skaparglädje sa...

Tänkvärda ord på "bibeltavlan"
Kram!.
Idag har det varit sommarvärme hos mig +18 grader, så härligt.
Kram!

Elzie sa...

Så fina saker du har på väggarna. Och nog är det synd ibland att folk inte kan hålla fingrarna i styr, haha.
Hoppas du får en fin helg.
Kram Elzie

Monica sa...

Jag tycker att spegeln är jättefin, men dom på "antikrundan" hade väl sagt aja baja om ommålningen...
Ha det bra, kram, Monica