torsdag 31 maj 2012

Sista dagen i Maj

Vart har Maj månad tagit vägen? Två veckor försvann för mig utan att det blev något gjort, fick tillbringa mina dagar, ja även nätterna i sängen eller på soffan. Fick någon otäck envis bacill. Feber och hosta men nu är jag på banan igen. Idag hade affärerna lite extra öppet så jag tog och passade på att göra några inköp.

En butik hade 50% på det här porslinet så då fick vispskålen följa med mig hem. Tänk att få vispa till smeten till midsommarens tårtbotten här!
Ute har nu fruktträden blommat över, fast det finns några små buskar i vår trädgård som blommar. Så underbart, bara den där ljuvliga värmen snart kommer tillbaka igen!

6 kommentarer:

Vitt hus med svarta knutar sa...

Wow 50% på det där fina porslinet!!! Maj har gått fort och fruktträdens blomning likaså, men kanske kan det kyliga vädret bromsa upp lite så vi får något kvar att njuta av.

Önskar dig en fin avslutning på veckan och en trevlig helg!
Kram,
Regina

Birgit sa...

Längesen nu. Tråkigt att du har varit dålig. Hoppas för övrigt att allt är bra med dej. Jag arbetar i ett jättebra arbetslag. Så jag ska verkligen inte klaga.
Det var ett fint fynd som du har gjort.

Mor Tuta sa...

Hej du, har saknat dej, men förstått att du haft mycket det är ju så den här tiden.
Söt skål förstår att den fick följa med hem.
Vilket väder det varit och är i dag.
Sonen har sprungit Stockholm marathon i dag, han undrade varför man gör sådant?? Han var så frusen att han knappt kunde hålla en kaffekopp när han kom i mål.
Ha det så gott
Kram Birgit

Enelid vitt och lantligt! sa...

Vilket fynd du har hittat..
Hoppas också att den underbara värmen kommer tillbaka.
Kram Carita

Vitt hus med svarta knutar sa...

Kikar in för att önska dig en underbar midsommarhelg!

Kram,
Regina

Hanna sa...

Glad Midsommar
Kram
Hanna