lördag 15 oktober 2011

En härlig höstdag

Är det de sista blommorna som jag plockar i år? Jag nöp av ett par rosor från en liten rosenbuske som jag hade i en kruka.
Min rostiga krona mår nog bäst av att stå i förrådet i vinter så den ska plockas in nu i helgen. Känns faktiskt lite vemodigt att plocka bort allt nu. Husvagnen står nu inställd och grillen är inkörd, men det dröjer väl inte så länge förrän det är vår igen. Fast däremellan ska vi ju fira en högtid som jag älskar och det är ju julen. Såg att Cervera hade fått fram adventsljusstakarna så julpyntet är väl också på gång. Jag som tyckte det nyss var semester.

5 kommentarer:

Skaparglädje sa...

Jag tycker det är skönt när hösten kommer och man får städa undan i trädgården. Varje årstid har sin charm. Ja, snart är det advent/jul...tiden går så fort.
Kram!

Monica sa...

Litet rosor har jag faktiskt, som blommar, och oktoberaster, men annars börjar det bli kalt i rabatterna. Men vi har ett underbart soligt och klart väder!
Nu ska Mårten Gås först firas innan det är dags att börja tänka på julen!
Ha en fin söndag, kram, Monica

Birgitta sa...

Hösten är inte min årstid, men det är bara att hänga med. Snart kommer våren!
Vi har haft härligt väder sista veckan.
Ha det så gott.
Kram Birgitta

Vitt hus med svarta knutar sa...

Var sak har sin tid...här fick jag inte njuta av höstblommorna så länge för frosten har gått hårt åt dem...

Och visst julpyntas det i butikerna nu...Clas Ohlson har fått upp julstjärnor och ljusstakar i fönstret och IKEA har klätt sina granar och plockat upp julpyntet...så nog är vi på väg mot adventstider...

Ha en fin början på veckan!
Kram,
Regina

Karoleen sa...

Hej hej!
Hur går det för dig med letandet och klurandet? =)

Mvh Karoleen
http://karoleen.se