måndag 25 oktober 2010

Söndags/måndagsbild

Söndagsbilden till Fabriken får bli en måndagsbild. Var inte hemma i helgen och hade inte tillgång till någon dator. For iväg till äldsta dottern i Västerås efter att vi hade slutat jobba. Mannen skulle vara barnvakt och jag skulle hjälpa dottern på Scrapp-mässa i Uppsala. Hon har ju Karlssons scrapperi och var en av utställarna. Tänk vad mycket det finns att köpa till scrappandet!
Tyvärr blev inte bilderna de bästa, men kanske kan ni få en liten uppfattning av vår lilla monter.

Jag är glad att all snö hann smälta innan vi gav oss iväg i fredags.

6 kommentarer:

Birgitta sa...

Hej! Känner att jag inte varit hos dej så mycket sista tiden, men vet inte vart tiden tagit vägen. Ser att du haft snö. Vi tillhör nog de få som varken fått snö eller regn förra veckan, däremot kallt -11. Vad roligt att åka på mässa med dottern - hoppas det gick bra.
Kram Birgitta

Hanna sa...

Ville bara titta in och säga hej.
Kram
Hanna

ETT RÖTT MONOGRAM sa...

Det blev vinter alldeles för tidigt iår, kommer och kännas som en evighet innan det blir vår. Ser väldigt kallt ut i bilen, men idag skiner solen och snön har tinat. Och det var mycket och välja på i er monter, himmelriket för en pysslare.
Ha en fin dag
Kramar
AnnaMaria

Monica sa...

Ja, jag vet hur mycket scrap-grejor det finns; vår mellandotter är en hängiven scrappare...
Ha en bra dag, kram, Monica

♥♥Franska Liljan♥♥ sa...

Välkommen in i tävlingen!

Kram Helena

[ no47.mia ] sa...

Hej..

Oj vad snö! Riktigt så mycket har vi inte haft ännu.. Uh! Vill inte! ha en sådan vinter vi hade.. Den var ju alldeles för lång..

Kram mia