lördag 8 augusti 2009

Sommar och lite semester

Det har varit lite dåligt med mitt bloggande i några dagar. Vi har varit på en liten semestertripp bla. till Öland. Där har vi bara njutit av ledighet och sol o bad. Vädret har varit så underbart skönt att vi har tagit det så lugnt att jag inte har gått på en endaste loppis, men den skadan kanske jag kan ta igen nu. Men nu har jag också massor att ta igen ute i bloggvärlden, många bloggar jag måste ta och läsa.

På kvällarna har vi kunnat njuta av en underbar solnedgång. Det kanske är det mest misslyckade att fota för man kan ju inte förmedla riktigt det man upplever när solen går ner och man har fått en underbar dag att lägga till livet.

9 kommentarer:

Brit sa...

Jeg har heller ikke vært så flittig på bloggen den siste tiden. Ikke har jeg vært flink til å besøke mine bloggvenner, heller.
Det var en aldeles nydelig solnedgang du har tatt bilde av! Flott!
Ønsker deg ei god helg, og nyt ferien din!:-)

Birgitta sa...

Hej!
Jag älskar bilder på solnedgångar. Det blir så sköna färger och alla är olika. Förstår att du haft en skön semester på Öland.
Ha det så gott nu.
Kramis Birgitta

C De-sign sa...

GRATTIS du vann en lavendelstav! ( du har tydligen tur inne hos mig....) Skicka mig namn o adress så kommer den med posten ( har inte kvar din adress) c_de_sign@hotmail.com
Kram fr C

ETT RÖTT MONOGRAM sa...

Jo du har fångat känslan bra med ditt foto. Härligt med en Ölands-resa. Ser här över att du haft tur, du dom lavendelstavarna är ljuvliga.
Ha det gott
Kramar AnnaMaria

Birgit sa...

Det var kul med en bild med vatten. Jag har just kommit hem från stranden men det var ju en insjö förståss.Man får ju passa på efter jobbet.
Kram

Vitt o Vältummat sa...

Träffade du min syster på Öland? Hon har också varit där...ah, jag bara skojade. Öland är jättefint! Måste återvända dit någon gång.
Ha det bra
Kram Åsa

softgrey sa...

Vilken härlig blogg du har! Hittade just hit. Å, visst får jag Ölandskänsla när jag ser din ljuvliga solnedgång, men mitt besök får vänta tills skördefesten. Är den inte i början av september?

Kram, Anette

shabbychickort.se

Birgitta sa...

oj oj vilken härlig bild. Man skulle ha sommar allt jämt tycker jag. Ha det så bra Björklyan

corrina sa...

Visst är det så, solen är alltid frame när man träffar den lille. Kram