söndag 5 juli 2009

Award

För ett tag sedan fick jag en award av gulliga Britt med den fina bloggen Freshgarden. Jag blev lika jublande glad den här gången också fast det har tagit tid att skriva om den på bloggen. Nu har jag svårt att välja ut några speciellt utvalda, alla är ju så gulliga och alla har så fina bloggar. Så nu har jag bestämt mig för att ge den till alla som är inne och läser min blogg och ger mig så fina kommentarer. Så snälla känn nu att ni kan ta åt er awarden!

18 kommentarer:

Vitt o Vältummat sa...

Tack för din kommentar. Tyvärr så blandade Lars sig i och råkade trycka på avvisa av misstag så jag kan inte lägga ut den vilket grämer mig. Karlar!
Kram/Åsa

LillaFlisan sa...

Grattis!

Din stege är helt bedårande vacker!

Kram

Flisan

Viola sa...

Hejsan, jag har inga speciella ställen jag åker till utan jag ger mig ut på småvägarna, det är alltid så många loppisar som dyker upp under sommaren och det är det som är tjusningen med detta...att aldrig veta vad man hittar, här har regnet vräkt ner sedan midnatt och gör det fortfarande..suck..hoppas du har en bra måndag, kram

Anki sa...

Hejsan!
Vad kul att du vill vara med i min utlottning! Lycka till!!
Vilken mysig blogg du har! Den vita stegen är underbar...har oxå en gammal stege, men har inte målat den...funderar på det nu 'ler'
Besöker dig gärna igen så jag lägger till dig i min lista, hoppas det är ok?

Varm kram! Anki

Stina sa...

Grattis till awarden...jag letar också efter en stege men har inte hittat någon så jag letar vidare. Din var super fin jag är inte nå avis :)

Kram Stina

mormorelsie... sa...

Grattis till awarden,visst blir man glad när någon där ute tänker på en.
kram o ha det så gott
ninni

Tankar tar tid sa...

Grattis till awarden! ... och man tackar och bockar när du passar den vidare till oss andra *ler*

Jag har inte någon speciell kamera, bara en vanlig digitalkamera, och inte någon flådig systemkamera.

Vilken fin stege du visar i ditt förra inlägg ... är den ny el. en gammal som du fixat till? Jag är själv på jakt efter något liknande.

Kramar Christina

Besta sa...

Takk for koselig kommentar. Det er ikke rart du får en award, du har en kjempe koselig blogg. Er innom rett som det er men er litt treg med å kommentere nå i sommer varmen. Jeg kommer sterkere til bake.
Klem Marilyn

Inas sa...

Hej Du!
Grattis till awarden. Å kul att du vill vara med och tävla om halsbandet. Ha en riktigt trevlig dag. å vad fin blogg du har. goa kramar Ina

essemia sa...

Grattis till awarden. Och vilken underbar stege du hade i förra inlägget. Du har så mycket fint. Och inte bor du så långt ifrån mig väl?
Hoppas du har en bra dag.
Kram Elzie

Ofelias Hus sa...

Grattis till awarden!

Så fint du gjorde med stegen i trädgården...har en sådan i stugan...tänk om jag skulle göra den så fin som din blev, hihi...

Kram,
Anette

Lantligt förälskad sa...

Grattis till din award.

Hoppas du har det fint i regnvädret denna dagen. Tänkte bara titta förbi, vet inte om jag meddelat att jag har bytt blogg?

Kram Benita

mormorelsie... sa...

Tack för titten och tack för att du tipsade mig om felet på inredningsbloggen,hade vänt på ett par bokstäver.
kram o ha det så gott
ninni

Lantligt förälskad sa...

Gud vad roligt med ett utekök! :) Hoppas det blir kanonbra, vilket det säkert blir. Och det cafeet ligger nere på Gågatan i Eksjö. Besök det!

Krams!

ETT RÖTT MONOGRAM sa...

Grattis till Awarden. Och vilken fin stege! Åh jag gör ju en liten volt när jag ser ett vackert monogram, det hängde så himla fint där. När jag valde namn till min blogg gick det på 1 sekund.
Önskar dig en jättefin sommar
Kramis AnnaMaria

FURNISH.etc sa...

Mysigt med awards!

Kul att du är med och tävlar om ett babellfat på min blogg. Lycka till nu!

Birgitta sa...

Hej
Grattis till awarden.
Roligt med dina kommentarer hos mej. Tack.
Vet inte när det blir Smålandsresa än. Mår inte riktigt bra just nu. Så jag ska ta det lugnt. Och så har jag en hel del beställningar på gång. Kanske det blir i september. Får se. Tiden rinner bara iväg för mej.
Här öser regnet ner. Har regnat i ett ända sedan igår fm.
Ha en fortsatt skön sommar.
Kramis Birgitta

corrina sa...

Jo man blir tött när man alltid ställer upp och sedan öser de skit på en. Nu får det vara bra med det. JAsså regnar det här hos mig...nee det kan du inte mena. Jo, nu skojade jag det gör det, fast nu är detuppehåll och solluckor. Tack snälla för värmande komentaren. Kram