söndag 22 februari 2009

Loppis-Fynd

Vad glad jag blev när min dotter upplyste mig om att jag hade fått ett par kommentarer. Tänk det finns några som hittat hit.
Jag har under det senaste året varit inne och läst flera bloggar och tittat på bilder från så många fina hem. Under den här tiden har jag förståt att jag har hittat en inredningsstil som jag verkligen tycker om. Vi inredde vårt hem i slutet av 70-talet med den tidens möbler och en del arvegods. Mycket av det vi hade då, finns kvar i vårt hem. Men i somras köpte jag ett skåp på loppis och då kom penseln och den vita färgen fram. Så här kommer en bild före och en bild efter penselns framfart.

Här visar jag ett par bilder på hur skåpet var före och hur det blev efter mitt första projekt med penseln. Den här bilden är tagen när skåpet står på loppisen.

Nu står skåpet i vårt Tv-rum.

När tiden räcker till ska vi måla våra dörrfoder vita samt tapesera eller måla om väggarna.

Det här med att springa på loppisar är ett intresse som jag tydligen delar med många av er. Härom dagen var jag och fyndade lite på en av grannstädernas loppisar. Vad jag då hittade ska jag fota och lägga in på nästa inlägg.

Ha en skön söndagskväll.

Inga kommentarer: